Editie 2021: nog even afwachten

Hallo,
Het is lang geleden dat er op de Facebookpagina van de ZLM-Don Stadsloop een nieuw bericht verscheen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Corona, een woord waaraan we met zijn allen een verschrikkelijke hekel hebben gekregen. Vorig jaar kon de 20e editie van de ZLM-Don Stadsloop niet doorgaan vanwege Corona en ook voor dit jaar ziet het er somber uit.
Vandaar dit nieuwe bericht. De organisatie van de ZLM-Don Stadsloop heeft vandaag (dinsdag 30 maart) de conclusie getrokken dat het houden van een volwaardige Stadsloop er op de geplande datum van 21 mei niet inzit. Tot 5 mei mogen er in Nederland geen publieke evenementen worden georganiseerd en de kans dat er kort daarna wel grote evenementen a la de Stadsloop mogen worden gehouden, is bijzonder klein. En stel dat het toch mag, dan is de tijd om alles goed te organiseren veel te kort.
Het betekent niet dat ook dit jaar de stekker uit het evenement getrokken wordt. We wachten de nieuwe maatregelen die de regering op 5 mei afkondigt af en bekijken kort daarna of er nog mogelijkheden zijn om de ZLM-Don Stadsloop op een latere datum alsnog te houden. Eventueel in aangepaste vorm.
Er is dus nog hoop!
Hou de website (of de Facebook-pagina) in de gaten.
Blijf gezond, blijf lekker lopen en wie weet tot later dit jaar bij de ZLM-Don Stadsloop!!