Iedereen bedankt!

De negentiende editie van de ZLM-Don Stadsloop kon alleen een succes worden dankzij de vele vrijwilligers (bijna vijftig!) en onze sponsors.

Het parkoers werd beveiligd door dertig mensen, de springkussens (jeugdloop) door tien mannen/vrouwen, het secretariaat door vijf dames. De drankpost werd net als de voorgaande jaren bemenst door ons aller Anton Schoenmakers, speaker Matthieu Warrens was weer bijzonder goed op dreef en de dames achter de finish hadden het heel druk met het uitreiken van de sportdrank en/of medailles. Met z'n allen zorgden we ervoor dat het start/finishgebied razendsnel opgebouwd en afgebroken werd. En ook het zeskoppige organisatiecomité en alle mensen die we nog zijn vergeten, waren prominent van de partij. Hartelijk dank allemaal!

Laurens-Jan Hengst, directeur van hoofdsponsor Don Risicobeheer, hartelijk dank voor het lossen van het startschot, het uitreiken van de prijzen en jullie jaarlijkse ondersteuning. Ook de andere hoofdsponsor ZLM Verzekeringen hartelijk bedankt voor al de dingen die jullie ook dit jaar weer voor ons hebben gedaan. En niet te vergeten Qui-Vive, dat voor prachtige springkussens zorgde op het parkoers en de Markt. Ook alle andere sponsoren hartelijk dank, voor jullie ondersteuning met mooie prijzen, het uitlenen van het busje, korting op de aanschaf van spullen etc.  Iedereen hopelijk tot volgend jaar!

Tot slot ook alle deelnemers hartelijk dank dat jullie meededen. En zorgden voor een indrukwekkende stilte vlak voor de start om ons comitélid Jack van Aspert te herdenken.