Laatste instructies

Deze mail kregen de deelnemers van wie we de e-mailadressen hebben gekregen bij de inschrijving

Hallo,

Dank je hebt ingeschreven voor de negentiende editie van de ZLM-Don Stadsloop. Voor de zekerheid sturen we je hierbij een nieuwsbrief met daarin laatste mededelingen en geheugensteuntjes.

Vanaf dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni kun je je startnummer en/of de startnummers van je team ophalen bij Koole Sport in de Brakstraat 24 4331TN Middelburg. Openingstijden dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Vrijdag liggen de startnummers vanaf ca. 18.00 uur klaar in het kraampje voor het stadhuis op de Markt. De start van de wedstrijd is 20.00 uur.

Kort voor de start, als de lopers in het startvak staan, willen we een kort moment van stilte houden in verband met het overlijden van Jack van Aspert. Jack zat vele jaren in de organisatie van onze ZLM-Don Stadsloop. Hij overleed in april van dit jaar op 65-jarige leeftijd.

Let erop dat je je nummer goed opspeldt: zonder vouwen op je buik, duidelijk zichtbaar. In dat nummer zit een chip die zorgt voor de tijdregistratie.

Na afloop krijg je een flesje energiedrank, een kadootje van hoofdsponsor ZLM Verzekeringen en misschien ook nog wel een prijs. Er zijn namelijk twee verlotingen. Na de finish liggen er prijzen uitgestald in het kraampje. En tijdens de prijsuitreiking, vanaf 21.15 uur, wordt de hoofdprijs verloot. Beide keren is je startnummer je lotnummer. Wil je in aanmerking komen voor de hoofdprijs dan moet je je startnummer in de doos stoppen die bij het kraampje staat. 

Het parkoers wordt beveiligd door een kleine 30 parkoerswachters. Volg aub altijd hun aanwijzingen op!

Als je tot de categorie 'minder snelle lopers' behoort, dan kan het gebeuren dat je door de wat sneller lopers en loopsters gedubbeld wordt. Om dat passeren goed te laten verlopen vragen we je zo veel mogelijk aan de LINKERKANT van het parkoers te lopen. De snelle lopers passeren RECHTS.

De wedstrijd is live te volgen op onderstaande link. Na de wedstrijden komen hier ook de uitslagen:
https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-47225 Op zaterdag wordt er ook een video van de wedstrijd bij geplaatst.

Heb je nog vragen? Mail die dan niet naar het e-mailadres dat op de website staat. Dat doet het om onduidelijke redenen niet. Stuur je mail naar vrie0268@planet.nl

Meer info vind je op www.zlmdonstadsloop.nl

P.s. Heb jij een team ingeschreven? Dan hebben wij het e-mailadres van je teamgenoten niet. Wil jij deze mail doorsturen naar je teamgenoten? Alvast bedankt!

Alvast veel plezier en succes!