Nieuwsbrief voor de Qui-Vive Spektakelrun

Hallo,

Fijn dat je vrijdag meedoet met de Qui-Vive Spektakelrun! Voor de zekerheid sturen we je een nieuwsbrief met daarin laatste mededelingen en geheugensteuntjes.

Woensdag (5 juni) en donderdag 6 juni kun je je startnummer ophalen bij Koole Sport in de Brakstraat 24 4331TN Middelburg. Openingstijden woensdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Vrijdag liggen de startnummers vanaf ca. 18.00 uur klaar in het kraampje voor het stadhuis op de Markt. De start van de Spektakelloop is om 19.00 uur.

Let erop dat je je nummer goed opspeldt: op je buik, duidelijk zichtbaar. Dan kan iedereen goed zien hoe je heet.  

Wil je niet alleen lopen? Vraag dan aan een volwassen familielid of hij/zij met je meeloopt. Dat mag gratis en voor niks!

Na afloop krijg je een flesje energiedrank, een mooie medaille en nòg een medaille. Als je in die laatste medaille een gaatje laat knippen bij de ijswinkel in de kiosk op de Markt, dan krijg je een gratis ijsje!!!! Als je een ijsje én energiedrank een beetje veel vindt, mag je dat ijsje ook (een paar dagen) later ophalen. Wel die medaille meenemen! Maar je kunt natuurlijk ook dat flesje energiedrank bewaren. Aan jou de keus.

Op het parkoers liggen vijf springkussens. Wees daar voorzichtig. Niet met z’n tweeën tegelijk erop springen a.u.b. En geef elkaar de ruimte. Bij elk springkussen staan twee ‘bewakers’. Zij letten goed op of alles naar wens verloopt. Het parkoers wordt beveiligd door een kleine 30 parkoerswachters. Volg aub altijd hun aanwijzingen op!

Na de finish liggen trouwens nog een paar springkussens. Als je vind dat je nog niet genoeg gesprongen hebt, mag je daarop nog even verder gaan.

 

Heb je nog vragen? Mail die dan niet naar het e-mailadres dat op de website staat. Dat doet het om onduidelijke redenen niet. Stuur je mail naar vrie0268@planet.nl

 

Alvast veel plezier en succes!