Geslaagde 20e editie!

Hallo, 
we kunnen terugkijken op een geslaagde 20e editie van de ZLM-Don Stadsloop. Met heel veel deelnemers: meer dan 200 kinderen liepen de Qui-Vive Spektakelrun en 400 lopers deden mee bij de senioren. Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen!
De individuele uitslagen kun je vinden op www.athlinks.com/event/369268/results/Event/1019793/Results
Dank ook aan alle sponsors en alle vrijwilligers. En aan het prachtige hardloopweer. Zonder jullie was het nooit gelukt om er zo'n prachtige avond van te maken. 
Tenslotte ook een heel hartelijke dank aan Adri Koole, de voorzitter van het organisatiecomité, die voor de 20e keer garant stond voor een geslaagde loop. 
 

Gelukkig Nieuwjaar!

De organisatie van de ZLM Don Stadsloop wenst iedereen een prachtig en sportief 2022. Hopelijk kan dit jaar eindelijk de 20e editie worden gehouden. 

Noteer alvast de datum in je agenda: vrijdagavond 3 juni

Gratis ijs na afloop van de Qui-Vive Spektakelrun

VERRASSING VERRASSING VERRASSING VERRASSING VERRASSING VERRASSING

De deelnemers aan de Qui-Vive Spektakelrun worden dit jaar extra in de watten gelegd. Ze krijgen aan de finish niet alleen een prachtige medaille en een flesje energiedrank, maar ook nog eens een EXTRA medaille. Die krijgen ze van de meneren en mevrouwen van De IJswinckel.

Als je met die medaille naar de kiosk van De IJswinckel op de Middelburgse Markt gaat, krijg je een heerlijk ijsje. HELEMAAL GRATIS EN VOOR NIKS!!

De ijscoman knipt dan wel een gaatje in je medaille, zodat hij/zij kan zien dat je er een gehad hebt.

Lang leve De IJswinckel!

p.s. Zit je buik al vol na zo'n grote fles energiedrank? Dan mag je ook een paar dagen later bij de IJswinckel langs met je medaille. 

Heb je nog niet ingeschreven? Dat kan op vrijdagavond 7 juni bij het stalletje voor het stadhuis, vanaf 18.00 uur. De start is om 19.00 uur.

Meer info over de Qui-Vive Spektakelrun op deze website. 

Foto's ZLM-Don Stadsloop 2018

Nu even terug kijken naar de foto's van de ZLM Stadsloop van afgelopen Vrijdag in de binnenstad van Middelburg!

Nou dat kan, in het fotoalbum van Arjan Schotanus! kijk geniet en tag wie je ziet en delen mag ook, graag zelfs!